top of page

WIE?

Laat ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Stephanie Vantongelen, zaakvoerster van het éénnmanskantoor, VA.ST.Goed SV.

Ik ben geboren en getogen op de Oude Markt van Leuven en ben opgegroeid onder het toeziend oog van hardwerkende zelfstandigen die net zoals ik van alle markten thuis zijn, maar uitblinken in één bepaalde stiel.

 

Al van kinds af aan volgde ik ‘t verfijnde schrijnwerk van mijn geliefde opa nauwlettend op om mezelf nadien te verdiepen in de wonderlijke wereld van interieur en woningen. 

 

Na gewoond te hebben in het Leuvense, nadien aan de Belgische kust, Brugge en het Gentse ging er een wereld voor me open. In deze laatste gezellig authentieke stad volgde ik een bachelor-opleiding vastgoed-makelaardij waar ik na het behalen van mijn diploma België enige tijd achter mij liet om de wijde wereld te ontdekken.

 

Na het solo doorkruisen van landen zoals Japan, Myanmar, Indonesië en Nieuw-Zeeland bracht de reismicrobe me nadien, samen met mijn geliefde, voor een lange tijd naar Australië en de Filipijnen om zo het leven eens over een geheel andere boeg te gooien. Van het scheren van 1200 alpaca’s tot het kweken van hybride maïssoorten, geen klus ging ik uit de weg. 

 

Uiteindelijk speelde heimwee naar het gezellige Leuven en het thuisfront een belangrijke

rol in de terugkeer naar België en bouwde ik al snel een thuis op in Korbeek-Lo samen

met mijn geliefde en mijn flatcoated retriever, Badu. 

 

Sinds 2016 werd het BIV-nummer 511 540 aan me toegeschreven en ging ik aan de slag als

zelfstandig vastgoedmakelaar in dienst van andere grote kantoren. Begin 2020 startte ik

vol trots mijn eigen kantoor, VA.ST.Goed SV.

 

Mijn gedrevenheid, warm hart, respect en begrip voor zowel kopers, verkopers, huurders als verhuurders maken mijn aanpak naar u als klant toegewijd en uniek. En dit steeds met een welgemeende, brede glimlach!

 

Bovendien beschik ik over een grondige kennis van de huidige regelgevingen en school ik mezelf op regelmatige basis bij om u als klant de juiste informatie te verlenen. Zowel voor als na de verkoop of verhuur van uw woning sta ik tot uw dienst en begeleid ik tot alles finaal in orde is.

De afgelopen jaren heb ik al veel klanten kunnen blij maken met de aan- of verkoop van hun droomwoning en kijk ik telkens terug op een geslaagde missie. Een missie waarbij iedere partij zich gelukkig voelt!

 

Bent u op zoek naar een geschikte vastgoedbemiddelaar? Aarzel dan niet om mij te contacteren, want bij VA.ST.Goed SV zit u zeker en vast goed!

Badhu-6-extra-a.jpg
bottom of page